Van den Berg Photography Actie dagen

Voor informatie over de actie dagen verwijs ik u graag naar onder aan deze agenda. Verder is deze agenda een richtlijn van de dagen die gepland staan het kan zomaar zijn dat ik dagen verwijder of bij plan afhankelijk van wat er zich aanbied wilt u namelijk een normale foto shoot van 2 a 3 uur wat afhankelijk is van  visagie is dat natuurlijk ook altijd mogelijk echter daar gelden andere prijzen voor en hiervoor moet u mij maar even mailen.

Op dit moment staan er geen actie dagen ingepland.

Informatie over de actie actie dagen

Heb je normaal gesproken het geld niet voor een complete fotoshoot dan is dit je kans om een leuke stel foto's te krijgen voor weinig geld (NAMELIJK 50,-- euro incl. BTW ) die je eventueel aan je geliefde kan geven maar zelf houden mag natuurlijk ook. De Foto shoot zal bij mij thuis gaan plaats vinden gezien dat de temperatuur nu niet zo is dat we buiten wat kunnen gaan doen, ik heb als achtergrond de kleur van de liefde in mijn hoofd (rood, om geen verwarring te krijgen)
Lijkt het je wat lees dan gerust nog even het onderstaande door daar heb ik alles nog even op een rijtje gezet zodat alles duidelijk is wat je kan verwachten, ik zie jullie mailtjes graag tegemoet adres staat onder aan de advertentie.


Hoeveelheid deelnemers:
Max 10 mensen per dag kunnen zich aanmelden en ik wil een zaterdag en zondag achter elkaar plannen. En het gaat allemaal door bij een minimaal aantal deelnemers van 6.


Foto materiaal:
Alle foto's krijg je dezelfde dag nog thuis gestuurd via de mail in jpeg formaat waarna jij thuis op je gemak foto?s kan uitzoeken.
De volgende opties heb ik dan;
Optie 1. 5 foto's standaard retoucheren*. (houd in kleur aanpassingen, puistjes, wallen en dergelijke verwijderen.)
Optie 2. 2 foto's standaard retoucheren en 1 foto soften* zoals in de bladen waarbij je een mooie egaal huidje krijgt.
Optie 3. meer foto?s uitzoeken en laten soften dit is echter tegen meer prijs, mocht je dit willen vraag dan naar verdere informatie.

*Zie voor uitleg wordlist of Woordenlijst.

De foto's zal je dan binnen een paar dagen thuis gestuurd krijgen zodat je ze nog op tijd kan laten afdrukken. Je krijgt naast de bewerkte foto?s die in tiff formaat zullen zijn de ook de onbewerkte foto?s in jpeg.

Datum:
zie agenda.. Ik zal de mensen een beetje zo indelen dat je niet de hele dag staat te wachten ik plan ongeveer 30 45 minuten in per persoon.
Eventueel op andere dagen ook beschikbaar, maar dan gelden er wel andere tarieven.


Kosten:
50,-- euro per persoon of per 30 a 45 minuten. excl. visagie. Over het algemeen zullen de kosten 50 euro zijn tenzij het thema gebonden is en er extra kosten gemaakt moeten worden voor het huren van materiaal.


Locatie:
Zie desbetreffende actie dag dit kan binnen in de studio wezen of buiten op locatie.


Visagie:
Is afhankelijk van type actie dag en kan wel op verzoek geregeld worden eventueel voor de hele actie dag of voor 1 persoon houd er dan wel rekening mee dat de kosten dan hoger liggen als dat de visagist(e) alleen voor jouw komt i.p.v. iedereen.


Kleding:
De kleding moet door je zelf worden verzorgt en kijk thuis goed even of het allemaal bij elkaar past en let daarbij ook op accessoires zoals zonnebril, tassen, riemen noem het maar op. Mocht het een speciale actie dag zijn met thema kan er ook gekeken worden dat ik kleding huur maar deze kosten zullen dan verdeeld worden over de deelnemers.

Thema:
Is verschillend, kijk hiervoor even naar de agenda


Inschrijving:
Bij het inschrijven moeten de volgende gegevens worden opgegeven zoals e-mail adres, telefoon nummer, volledige naam en adres gegevens.
Na de inschrijving zal je van mij een bevestiging krijgen met daarin mijn rekening nummer zodat er alvast 50% kan worden aanbetaald, en op de dag zelf het rest bedrag. Alleen bij tijdig afzeggen minimaal 48 uur van te voren zal het geld worden terug gestort of er moet een vervanger(ster) gevonden kunnen worden.

Mail: info@vandenberg-photography.com
Website: www.vandenberg-photography.com