Van den Berg Photography  Valentijn, Moeder- en Vaderdag Actie dagen

       

Het is eindelijk weer zover Van den Berg Photography heeft weer fotoactie dag(en)

Heb je normaal gesproken het geld niet voor een complete fotoshoot dan is dit je kans om een leuke stel foto’s te krijgen voor weinig geld (NAMELIJK €50,--) die je eventueel aan je geliefde kan geven maar zelf houden mag natuurlijk ook. De Foto shoot zal ergens op een locatie gaan plaats vinden, deze zal later bekend gemaakt worden zal in iedere geval regio Leiden zijn.
Lijkt het je wat lees dan gerust nog even het onderstaande door daar heb ik alles nog even op een rijtje gezet zodat alles duidelijk is wat je kan verwachten, ik zie jullie mailtjes graag tegemoet adres staat onder aan de advertentie. Mocht je meer interesse hebben in een andere soort fotoshoot neem dan gerust contact met mij op voor een vrijblijvende offerte.

En mocht de datum nu niet schrikken kunt u natuurlijk ook altijd een leuke cadeau bon schenken zodat u met mooi weer op het strand leuke foto's kan laten maken, deze bon is in diverse bedragen te verkrijgen.

Deze foto’s kunt u bij laten afdrukken op Canvas, aluminium, hout, glas, retro platen en natuurlijk papier. Levertijden van de afdrukken zijn afhankelijk van de keuze materiaal en formaat. De foto’s zelf worden binnen 5 werkdagen na keuze selectie per post opgestuurd.

Foto materiaal:

Alle foto’s krijg je dezelfde dag nog thuis gestuurd via de mail in jpeg formaat waarna jij thuis op je gemak foto’s kan uitzoeken.
De volgende opties heb ik dan;

Optie 1. 5 foto’s standaard retoucheren. (houd in kleur aanpassingen, puistjes, wallen en dergelijke verwijderen.
Optie 2.
2 foto’s standaard retoucheren en 1 foto soften zoals in de bladen waarbij je een mooie egaal huidje krijgt.
Optie 3. meer foto’s uitzoeken en laten soften dit is echter tegen meer prijs, mocht je dit willen vraag dan naar verdere informatie.

De foto’s zal je dan binnen een paar dagen thuis gestuurd krijgen zodat je ze nog op tijd kan laten afdrukken. Je krijgt naast de bewerkte foto’s die in tiff formaat zullen zijn de ook de onbewerkte foto’s in jpeg.

Datum:
Vrijdag middag na 15 uur.
Weekend zaterdag en zondag.
En eventueel op speciaal verzoek op een avond.

Kosten:
€ 50,-- per persoon.

Locatie:
Studio Lisse, De achtergrond kleur kan zelf gekozen worden.

Visagie:
Visagie zal niet aanwezig om de kosten laag te houden mochten alle mensen dit toch graag willen laat het dan even weten. Dan kunnen we kijken of dit geregeld kan worden echter zullen de kosten dan wel wat duurder worden.

Inschrijving:
Bij het inschrijven moeten de volgende gegevens worden opgegeven zoals e-mail adres, telefoon nummer, volledige naam en adres gegevens. Na de inschrijving zal je van mij een bevestiging krijgen met daarin mijn rekening nummer zodat er alvast 50% kan worden aanbetaald, en op de dag zelf het rest bedrag. Alleen bij tijdig afzeggen minimaal 48 uur van te voren zal het geld worden terug gestort of er moet een vervanger(ster) gevonden kunnen worden.
Mail: info@vandenberg-photography.com

 
 

U kunt bij interesse mailen naar info@vandenberg-photography.com zet eventueel uw telefoon nummer in de mail dan kan ik u eventueel bellen voor een afspraak.

Voor voorbeeld foto’s surf even naar www.vandenberg-photography.com en kijk onder thema.

Met vriendelijke groet,

Van den Berg Photography

Piraten fotoshoot @Van den Berg Photography.

   

Van den Berg Photography heeft voor de komende tijd een leuk thema gepland staan namelijk het thema piraten dus heb je altijd wel eens een leuke fotoshoot willen doen en ook nog eens als piraat willen staan dan is dit je kans. Ik heb de shoot hieronder even uitgeschreven in de verschillende mogelijkheden die er zijn dus lees het even door en mochten er dan nog vragen zijn mail of bel gerust even.

Er zijn verschillende opties.

Studio

  1. Een uitgebreide fotoshoot van zo’n 2 uur(visagie tijd niet meegenomen) incl. visagie en haarstyling dan zijn de kosten 190 euro. Je krijgt dan na afloop alle foto’s onbewerkt op dvd en je mag zelf 10 foto’s uitzoeken die ik ga nabewerken die je dan ook op dvd krijgt. (je krijgt eerst alles gemaild en na jouw selectie wordt de dvd opgestuurd)

  2. Een uitgebreide fotoshoot van zo’n 2 uur zonder visagie en haarstyling dan zijn de kosten 140 euro. Je krijgt dan na afloop alle foto’s onbewerkt op dvd en je mag zelf 10 foto’s uitzoeken die ik ga nabewerken die je dan ook op dvd krijgt. (je krijgt eerst alles gemaild en na jouw selectie wordt de dvd opgestuurd)

  3. Een korte fotoshoot van zo’n 30 minuten zonder visagie en haarstyling dan zijn de kosten 70 euro. Je krijgt dan na afloop alle foto’s onbewerkt op dvd en je mag zelf 5 foto’s uitzoeken die ik ga nabewerken die je dan ook op dvd krijgt. (je krijgt eerst alles gemaild en na jouw selectie wordt de dvd opgestuurd)

 

Locatie. bijvoorbeeld strand, duinen, ruďne, ……

  1. Een uitgebreide fotoshoot op locatie van zo’n 2 uur(visagie tijd niet meegenomen) incl. visagie en haarstyling dan zijn de kosten 220 euro. Je krijgt dan na afloop alle foto’s onbewerkt op dvd en je mag zelf 10 foto’s uitzoeken die ik ga nabewerken die je dan ook op dvd krijgt. (je krijgt eerst alles gemaild en na jouw selectie wordt de dvd opgestuurd

  2. Een uitgebreide fotoshoot op locatie van zo’n 2 uur zonder visagie en haarstyling dan zijn de kosten 170 euro. Je krijgt dan na afloop alle foto’s onbewerkt op dvd en je mag zelf 10 foto’s uitzoeken die ik ga nabewerken die je dan ook op dvd krijgt. (je krijgt eerst alles gemaild en na jouw selectie wordt de dvd opgestuurd)

  3. Bij genoeg animo zal ik overwegen om een actie dag op locatie te doen echter is dit vaak moeilijk te plannen dus mocht je dus interesse hebben laat het dan even weten. De kosten en voorwaarden zijn dan gelijk aan die van optie 3 studio, mocht er nog visagie bij komen dan moet ik dit even informeren.

 

De fotoshoot zelf kan gedaan worden met de twee jurken die zijn afgebeeld, ik heb verder nog een samurai zwaard en 2 houten kisten ben nog aan het kijken voor oude pistolen. Deze kunnen we dan gebruiken bij de fotoshoot zowel op locatie als in de studio.

Wat je zelf nog zou moeten meebrengen zijn laarzen, naaldhakken of andere leuke schoenen die onder de outfits passen. Mooie zwarte kousen (zie voorbeeld foto) om er onderaan te doen mocht je andere hebben waarvan je denkt dat staat mooi zeker meenemen. Andere dingen zijn natuurlijk ook altijd welkom. 

PS bij de uitgebreide fotoshoot zou je ook nog andere kleding mee mogen nemen want is er tijd over kunnen we ook nog andere foto’s maken. 

Mocht je nog vragen hebben mail of bel gerust even op.

 

Vanaf Heden kunt u ook bij Van den Berg Photography terecht voor speciale afdrukken.

Vanaf heden is het mogelijk om zowel foto's die u door mij heeft laten maken of foto's die u zelf heeft gemaakt bij mij te laten afdrukken op speciale materialen.
De materialen waar op we kunnen printen zijn de volgende.

        - Glas 5 mm.
        - Plexiglas 5 mm.
        - Reynobold wit 3 mm. (Reynobond wit is een aluminium sandwichplaat met een witte voorzijde en achterzijde )
        - Reynobold wit met plexiglas 8 mm.
        - Reynobond alu brush 3 mm. (Reynobond alu brush is een aluminium sandwichplaat met aan de voorzijde geschuurd aluminium en een grijze achterzijde )
        - Retrobord (Retrobord is een metaalplaat van Zincor met witte poedercoating 2 cm omgeplooid incl. 4 gaten )
        - Hout in 10 en 18 mm.
        - Canvas.

De prijzen en afmetingen met overige gegevens zijn op dit moment op te vragen maar komen op zeer korte termijn op de site te staan. voor info graag een mailtje sturen.